HomeFeaturedFocusCAT S50, pentru cei care bat cuie cu telefonul

CAT S50, pentru cei care bat cuie cu telefonul

Bine, este o metaforă, nu încercați manevre de genul acesta. S-ar putea să vă dați peste degete și telefonul sigur va rezista. Doar are o certificare militară MIL-810G, pe lângă cea IP67, pe care au început să o cam aibă toate telefoanele care se respectă. Totuși, pe lângă CAT S50, acestea par pistoale cu apă. Super-eroul nostru rezistă la apă, praf, salinitate crescută, șocuri termice, umiditate persistenă, ploi, radiații solare, vibrații persistente. Cu o protecție de cauciuc care absoarbe cele mai dure șocuri și un extra-panou securizat de sticlă amplasat frontal, dă impresia că rezistă și la alegerile de la toamnă.

Totuși, ca orice super-erou, are și un punct vulnerabil. Ei bine, acesta pare a fi configurația. Un procesor quad-core de 1,2 GHz, un display de 4,7 inchi și 720p, o stocare internă de 8 GB sau o cameră de 8 megapixeli, CAT S50 pare a se remarca din punct de vedere tehnic prin Android-ul 4.4 fără nici un fel de customizare. Chiar și așa, prețul său pentru Europa este de 479 de euro și partea frumoasă este că deja e disponibil în anumite piețe.

Sunt convins că are un grup al său de fani, spre care merg și aplicațiile dedicate din CAT App Store, peste 1000 la număr. Nu mă număr printre ei, dar știu câțiva potențiali clienți. Deși nu am aflat dacă rezistă îngropat în nisipul fin al plajelor de pe la noi. Salut, Bobby! 🙂

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep