HomeFeaturedFocusBlackBerry Passport se vinde binisor si initiaza un curent

BlackBerry Passport se vinde binisor si initiaza un curent

Curentul, ca să le luăm puțin în ordine inversă, se referă la intenția de a scoate cel puțin odată pe an câte un smartphone cu design neconvențional. Pentru că, trebuie să o recunoaștem, Passport are un aspect inedit, în sensul bun al cuvântului. Deja un urmaș în ceea ce privește revoluționarea formatului clasic de smartphone este în lucru, iar informația este cât se poate de oficială. A fost confirmată de către Ron Louks, șeful diviziei device-uri din compania canadiană, într-un interviu către Reuters.

“When it comes to design and being a little bit disruptive, we want that ‘wow’ factor. Not all of the products will have it, but we definitely have opportunities.”

Iar ideea sa nu este singulară, chiar CEO-ul John Chen afirmând că un proiect care să ducă mai departe inițiativa deschisă de BlackBerry Passport:

“Given the receptivity for the Passport, I know that we’ll have at least another generation of that device.”

Vânzările, ca să ne întoarcem la ele, sunt, așa cum spuneam, bunicele. Nu vă imaginați că se discută la nivelul recordurilor stabilite de Apple cu ale sale iPhone 6 și 6 Plus, de 10 milioane de bucăți vândute în două zile. Se păstrează doar intervalul de două zile, în care BlackBerry a înregistrat vânzări de 200.000 de bucăți. Eu zic că este o cifră impresionantă pentru canadieni, mai ales în condițiile în care numărul de piețe pe care s-a vândut Passport a fost mai mic.

Bine, pe de altă parte, aproape nimic nu se compară cu acțiunile uluitoare celor de la Xiaomi, copiate și de alți asiatici!

via Reuters, Bloomberg

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep