HomeFeaturedFocusMeizu MX4 Pro apare in fotografii leak si ma sperie

Meizu MX4 Pro apare in fotografii leak si ma sperie

Nu mă sperie prin aspectul său, care are ceva elemente împrumutate de la Samsung (cu seria Note) și în care cei mai cârcotași văd și asemănări cu noul iPhone, ci mai degrabă cu lista sa de specificații, la nivel de zvon și ele, bineînțeles, care se cam schimbă ca vremea de octombrie. Sau, mai bine spus, din care lispesc tocmai cele mai atractive detalii.

Mă refer la memoria RAM a lui Meizu MX4 Pro, despre care, la primul set de zvonuri, se auzise că ar fi de 4 GB și care suna foarte frumos, cel puțin pe hârtie. Acum, când terminalul nostru face și paradă foto, din specificațiile înșirate lângă fotografia care l-a făcut eroul zilei în lumea telefoniei mobile, pe net, lipsesc detaliile despre memoria RAM. Iar tăcerea aceasta poate înseamna ceva. E drept, se păstrează, repet, la nivel de zvonuri, informația despre chipset-ul Samsung Exynos 5430 cu procesor octa-core, cu patru nuclee Cortex-A17 de 2,6 GHz și patru Cortex-A15 de 2,1 GHz, care este și el destul de impresionant. Dar parcă tare ar merge asezonat cu o memorie RAM pe măsură.

Mă gândesc că, și dacă iese în combinația asta de mai sus, de performanțele sale se vor bucura, cel mai probabil, doar unii mai mărunței puțin și cu ochii oblici, aflați foarte departe.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep