HomeFeaturedFocusPrestigio MultiPhone 8500 DUO, un nou actor in filmul Windows Phone

Prestigio MultiPhone 8500 DUO, un nou actor in filmul Windows Phone

În acest serial, dacă putem să îl numim așa, rolul principal (și cam singurul) a fost întotdeauna jucat de Nokia cu unul din modelele sale Lumia. A existat la un moment dat o interpretare destul de timidă a lui Huawei cu modelul Ascend W1, care nu s-a descurcat musai rău, dar a abandonat această producție regizată de Microsoft. Făcând o mențiune bine-meritată pentru prestația lui Lumia 720 în rolul de profesor de Windows Phone, în perioada în care mă inițiam în acest sistem de operare, iată că un nou actor se arată la orizont, pus pe fapte mari. Este vorba despre Prestigio, cu modelele sale MultiPhone 8500 DUO si MultiPhone 8400 DUO, două telefoane cu Windows Phone, anunțate ca disponibile și în România cu două zile în urmă.

Ei bine, fratele mai mare și mai dotat, MultiPhone 8500 a ajuns la noi pentru un review. Prima impresie este una pozitivă, dar păstrăm aceste detalii pentru articolul final. Până atunci însă, vă prezint o listă cu specificațiile complete ale acestui telefon Windows Phone, interesante mai ales prin perspectiva prețului la care se vinde MultiPhone 8500 în România:

  • Display: IPS LCD, 5 inchi 720 x 1280 pixeli rezoluție, Corning Gorilla Glass
  • Chipset: Qualcomm MSM8212 Snapdragon 200, CPU Cortex-A7 quad-core 1,2 GHz, GPU               Adreno 302
  • Memorii: 1 GB RAM, 8 GB ROM
  • Camere: 8 megapixeli (3264 x 2448 pixels), 2 megapixeli
  • Acumulator: Li-Ion, 2000 mAh
  • Altele: microSD, dual-SIM

IMAG0278

Poate că nu sună extraordinar, dar toate acestea vin la un preț de 650 de lei la eMag. Suficient de jos încât să spargă puțin monopolul pe care parcă îl dețineau terminalele Lumia. Entuziasmul meu este dat și de un aspect fizic destul de îngrijit și bine lucrat și de calitatea imaginii acestui telefon. Să vedem dacă nu mă va părăsi acest entuziasm, odată cu testele mai ample la care va fi supus MultiPhone 8500.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep