HomeFeaturedFocusWorld of Tanks clonat cu tot cu greșeli

World of Tanks clonat cu tot cu greșeli

World-of-Tanks

V-ați întrebat vreodată cum se face că World of Tanks are un asemenea succes, dar n-a sărit nimeni să îl cloneze de zece ori deja? Ei bine, cineva a încercat să facă asta, dar au încercat poate cu prea mult zel. Producătorii din China, Gamease și Changyou le-au făcut o surpriză celor de la Wargaming.net, nu prin lansarea vreunui produs care să le facă o competiție serioasă, ci prin clonarea atât de fidelă a jocului lor, încât merită intervenția avocaților.

Project Tank este văzut de Wargaming.net ca o copie atât de apropiată de World of Tanks, încât să necesite o astfel de acțiune. Cât de apropiat este? Aparent, Gamease și Changyou nu au copiat doar gameplay-ul, tematica, estetica, sau ideile, ci și tancurile care nu sunt tocmai corecte din punct de vedere istoric. Cele fictive pe care Wargaming.net le-a inventat se regăsesc în Project Tank, așa că suspiciunile lor că jocul ar fi o copie nu sunt tocmai imaginare.

Drept răspuns, producătorii lui Project Tank susțin că ceea ce se întâmplă nu este decât o acțiune mârșavă din partea celor de la Wargaming.net, care vor să le saboteze jocul, fiind deja întreprinse acțiuni pentru a le bloca pagina de Facebook chinezilor.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep