HomeFeaturedFocusUn post TV, hackuit în direct

Un post TV, hackuit în direct

image

KRTV din Montana, în timp ce rula un material legat de tinerii care sunt testați cu detectorul de minciuni pentru că au copiat la teste, a primit o lecție din partea hacker-ilor. Un mesaj de tip BREAKING NEWS a circulat pe partea superioară a imaginii în timpul materialului respectiv, anunțând telespectatorii că:

”Autoritățile civile din zona dumneavoastră au anunțat că trupurile unor persoane moarte se ridică din morminte și atacă persoanele vii”.

”Stați pe aproape pentru că o să vă oferim informații noi de îndată ce avem. Nu încercați să vă apropiați sau să opriți aceste creaturi, pentru că sunt considerate deosebit de periculoase”.

Inițial se putea crede destul de ușor că este un material publicitar pentru serialul The Walking Dead – imaginația oamenilor de marketing putând aduce astfel de mesaje. De fapt a fost vorba despre acțiunea unor hackeri ce au reușit să se infiltreze în sistemul de notificare al televiziunii și să introducă tot ceea ce doreau, după cum au declarat chiar ei.

Dincolo de stadiul de glumă, acțiunea se putea lăsa cu urmări grave – după cum vedem zilnic, americanii au multe arme prin casă și tot mai mulți o iau razna împușcând tot ce prinde. Mai jos puteți vedea cum arăta textul originar.

Bănuiesc că va trece puțin timp până ”glumeții” vor fi prinși, cu toate că gluma nu e deloc rea.

via pcmag

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep