HomeFeaturedFocusNokia promovează Lumia 1020 în parteneriat cu Red Bull, folosindu-se de un...

Nokia promovează Lumia 1020 în parteneriat cu Red Bull, folosindu-se de un cameraman romăn

image

Chiar și după achiziția diviziei de smartphone-uri de către Microsoft, Nokia continuă să aibă idei bune și să promoveze interesant seria Lumia. Noua reclamă pentru Lumia 1020 este realizată cu Lumia 1020 de către Claudiu Voicu la evenimentul Red Bull Art of Motion organizat la Santorini în Grecia.

Secvențele arată foarte bine, trebuie să recunoaștem. Cu astfel de scene parcă începe să devină interesant un Lumia 1020 din perspectiva unui pasionat de fotografie și film.

Nu e prima dată când Nokia promovează un smartphone capabil de a înregistra filme. Și Nokia N8 a avut parte de așa ceva:

Problema Nokia este că după rateul de marketing asociat lansării lui Lumia 920, în care o reclamă așazis filmată cu Lumia 920 era de fapt făcută cu o cameră video profesională, ne e tot mai greu să credem mesajele până nu vedem cu ochii noștri.

Lumia 1020 e deja în România și în scurt timp va ajunge și la noi în teste. Atunci o să vă putem spune mai multe despre el și capabilitățile sale din zona foto/video.

via Nokia

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. Le face bine astfel de asocieri – isi deschid o nisa interesanta: pasionatii de aventura. Imi aduc aminte ca au si aplicatii dedicate pentru foto/video in actiune

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep