HomeFeaturedFocusVIDEO: sample de inregistrare cu Elephone ELE Explorer 4K la snorkeling

VIDEO: sample de inregistrare cu Elephone ELE Explorer 4K la snorkeling

Elephone ELE Explorer 4K

Am făcut o promisiune atunci când am publicat materialul de review pentru Elephone ELE Explorer 4K, o cameră de acțiune cu un raport preț/specificații extrem de avantajos, achiziționată de pe GearBest. Și anume că voi publica mai multe materiale video cu înregistrări realizate cu această cameră, pe măsură ce o voi folosi.

Și iată că încerc să mă țin de această promisiune și vă supun atenției unul dintre clipurile filmate în timp ce făceam snorkeling.

Elephone ELE Explorer 4K

Nu am folosit tot timpul camera, și îmi pare rău, pentru că am întâlnit și pești mai mari și mai spectaculoși decât cei din această filmare. Însă sper că am ales cel mai interesant film dintre cele realizate. Filmarea a fost făcută în Marea Adriatică, în Budva, Muntenegru, în zona plajei Mogren.

Trebuie precizat că am folosit o cască EasyBreath Subea, din Decathlon (preț 99 lei), un dispozitiv destul de interesant, mai ales pentru cei mici.

Fixarea camerei a fost posibilă cu un accesoriu dedicat, care se găsește tot în Decathlon și care costă 7,9 lei.

Împreună cu Elephone ELE Explorer 4K, a rezultat un headset care permite fără probleme filmări subacvatice fără să incomodeze deloc mișcările și vizibilitatea utilizatorului.

Elephone ELE Explorer 4K este în continuare disponibilă pe GearBest, la un preț de 50 de dolari (este subiectul unei promoții). Pentru acești bani, chiar face treabă.

Mențin în continuare promisiunea că voi reveni cu filmări. Încerc să o montez pe bicicletă și să îi dedic o tură prin pădurile din jurul Brașovului.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep