HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Gear si Samsung Galaxy Note 3 in teste la MOBZINE!

Samsung Galaxy Gear si Samsung Galaxy Note 3 in teste la MOBZINE!

Astă seară m-am ocupat de instalarea și configurarea duetului Samsung Galaxy Gear (ceasul inteligent de la Samsung) și phablet-ul Samsung Galaxy Note 3. Trebuie să recunosc că în ultimii 3-4 ani este prima dată când am fost din nou nerăbdător și entuziasmat de un nou device – bine, de o combinație de device-uri. Combinația lor chiar te face să exclami un puternic wow, cel puțin în momentul în care ai ocazia să le scoți din cutie. Pentru că dacă le luăm separat, phablet-ul Galaxy Note 3 este încântător, mult peste așteptări în timp ce ceasul inteligent Galaxy Gear e … diferit.

Combinația Galaxy Gear și Galaxy Note 3 a ajuns la noi prin programul Orange Smartphone Testers și va face obiectul testelor pentru următoarea perioadă. Vă amintesc că e în lucru și review-ul de Nokia Lumia 1020, cel mai recent smartphone Nokia.

WP_20131017_18_03_03_Pro__highres

Samsung s-a asigurat că Galaxy Note 3 și Galaxy Gear vor face o impresie bună atunci când utilizatorul va desface pachetele: după cum vedeți și în imaginea de mai sus, cutiile celor două gadget-uri sunt identice ca și design. Vă gândeați deja că e vorba despre lemn?

Uitați – vorbim doar de Samsung. E un carton ce de la distanță îți lasă impresia că e lemn. Dar chiar și așa, ideea e bună.

WP_20131017_19_03_48_Pro__highres

În cutia lui Samsung Galaxy Gear se găsește ceasul propriuzis, un suport pentru încărcare și încărcătprul. Merge tot pe microUSB. Nu există cablu microUSB pentru transferul datelor pentru că nu e nevoie de așa ceva – odată pornit și legat la Galaxy Note 3 prin Bluetooth și NFC e adusă din store pe phablet aplicația de management pentru Galaxy Gear și prin ea se fac setările ceasului și instalarea de aplicații.

Operația de configurare se desfășoară mult mai lin decât vă imaginați.

Acestea fiind spuse vă invit să stați pe aproape pentru că în curând o să vin cu update-uri și o galerie de poze pentru Samsung Galaxy Gear.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep