HomeFeaturedFocusXbox One va putea fi cumparat si fara Kinect de la 399...

Xbox One va putea fi cumparat si fara Kinect de la 399 USD si Skype, Hulu, Netflix nu mai sunt conditionate de un cont Xbox Live Gold!

image

Începând cu 9 iunie 2014 Microsoft va vinde consola Xbox One și fără senzorul Kinect, la un preț de 399 USD (cu 100 USD mai mic decât în varianta cu Kinect), treabă ce ar trebui să aducă consola pe același palier de preț cu rivala PlayStation 4. Mișcarea nu ar trebui să surprindă pe nimeni: Microsoft a arătat în nenumărate rânduri că reacționează la piață (vezi Windows 8, Windows Phone) și că într-un anume fel ține cont de cererile consumatorilor, sperând că reducerea de preț să mai stimuleze din vânzări și să reducă diferența de aproape 2 milioane de unități cu care e în urma celor de la Sony.

În același timp Microsoft a mai făcut încă o concesie: utilizatorii de Xbox 360 și Xbox One nu vor mai fi nevoiți să aibă o subscripție Xbox Live Gold pentru a putea folosi aplicațiile din zona entertainment precum Netflix, Hulu, Skype, Internet Explorer etc.

Cred că vestea asta îi va bucura mai tare pe actualii utilizatori de Xbox 360 de pe la noi, care au acum posibilitatea de a folosi Skype împreună cu Kinect fără să fie legați de niște ”combinații” de pe urma cărora să aibă activ un cont de Xbox Live Gold.

Să așteptăm începutul lunii iunie!

via xbox

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. In sfarsit, probabil ca au vazut ca nu pot mulge bani de la clienti aiurea iar faptul ca fara gold nu puteai accesa serviciile online te facea sa tii Xbox-ul pe post de bibelou.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep