HomeFeaturedFocusUn altfel de smartwatch: RITOT, proiectul ce creste vertiginos pe indiegogo

Un altfel de smartwatch: RITOT, proiectul ce creste vertiginos pe indiegogo

20140621123426-style3

Într-un moment în care ceasurile inteligente încearcă să se definească pe piață oamenii cu idei încep să apară. Un nou concept de ceas inteligent schimbă destul de mult paradigma pe care Pebble și Samsung încearcă să ne-o vândă și aduc un ceas capabil să proiecteze informația pe mână. În loc să se folosească de un display (care e mare, poate să consume multă energie, scump) se folosește un mic proiector prin care informațiile dorite să fie afișate mai interesant.

Proiectul Ritot, care inițial își propusese să strângă prin crowdfunding suma de 50000 USD a ajuns să aibă deja de trei ori mai mult și mai sunt încă 39 de zile până când campania se va termina.

Ritot2-798x310

Se pare că proiectul a fost bine detaliat și mai bine primit de către public: un sistem inteligent care să arate ora și notificări diverse de pe smartphone (apeluri ratate, mesaje etc.).

RITOT nu are niciun fel de gaură în el făcându-l astfel mult mai eficient pentru sistemele de protecție la apă și praf. Se încarcă prin intermediul unui încărcător wireless și tot prin el va putea fi configurat: ce culoare să aibă proiecția de exemplu.

Ritot3-730x730

Campania de pe Indiegogo e încă în plină desfășurare și dacă vă interesează puteți paria pe un ceas la 120 USD. Îl veți primi undeva la începutul lui 2015.

20140506025458-allsmall

Pe lângă opțiunea de ceas RITOT va mai putea afișa apeluri, mesaje, remindere, email-uri, întâlniri din calendar chiar și mesaje din Facebook, Twitter, alerte de vreme. Planul este să fie integrat și cu alte notificări date de aplicații terțe.

Credeți că un astfel de ceas v-ar sta bine? Ia priviți imaginea de mai jos …

20140510085435-Photo16

Dacă încă nu sunteți convinși, urmăriți materialul video de promovare:

RITOT este listat pe indiegogo.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep