HomeFeaturedFocusCum folosesti Periscope pe Windows Phone: Telescope

Cum folosesti Periscope pe Windows Phone: Telescope

image

Văd că noul trend în materie de rețele sociale este streamingul live pe Twitter via Periscope. Deja explozia din New York a arătat cum oamenii obișnuiți devin jurnaliști treabă ce am previzionat-o de când am văzut ideea HTC de a permite așa ceva pe Re.

Ca orice idee faină din ultima vreme, Periscope a debutat pe iOS și deocamdată doar acolo există un client dedicat. Cine folosește altă platformă decât iOS e nevoit să apeleze la aplicații terțe, iar pe Windows Phone unde deja e o tradiție că programele faine să nu fie lansate oficial, alternativa third party e singura opțiune.

Așa că vă oferă soluția: Telescope for Periscope – e o aplicație creată rapid de Daniel Gary, disponibilă gratuit în Windows Phone Store. Aduce funcționalitatea de bază a Periscope adică integrarea cu Twitter și permite urmărirea stream-urilor live create de … utilizatorii de iOS.

Pentru moment nu se poate face live streaming de pe Windows Phone. Poate că în următoarele versiuni (dacă clientul nu va fi blocat de Twitter, așa cum e tradiția) va veni și streamingul de pe Windows Phone. Și dacă tot am vorbit de următoarea versiune, sunt anunțate opțiuni de căutare și modificare a setărilor, accesarea profilelor.

Bring it on!

Telescope for Periscope poate fi descărcat din Windows Phone Store urmând link-ul de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep