HomeFeaturedFocusLG Gentle, flip si de la capat

LG Gentle, flip si de la capat

La fel ca în chestiunea mărmii, acolo unde după ce ne-am chinuit câțiva ani să facem terminale cât mai mici (și cel mai șmecher era ăla care îl avea cel mai mic. Telefonul!), acum devine tot mai evident trend-ul de a avea dispozitive cât mai mari, avem și în ceea ce privește forma telefoanelor contemporane câte o tentativă de întoarcere în trecut. Norocul nostru că acestea nu capătă aspecte de permanență, sunt doar întâmplări accidentale.

O astfel de tentativă îmi pare LG Gentle, care vine să lupte pe o nișă pe care și rivalul de la Samsung s-a mișcat. Nu doar forma de flip-phone este desprinsă din lumea telefoniei mobile de acum vreo 8-10 ani, dar și specificațiile sale sunt destul de învechite. Un ecran (doar unul) de 3,2 inchi și 320 x 480 pixeli (180 ppi), un chipset Qualcomm Snapdragon 210 cu procesor quad-core de 1,1 GHz și GPU Adreno, o memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 4 GB, camere foto de 5 și de 0,3 megapixeli și un acumulator de 1700 mAh nu prea sunt specificații actuale. Doar Android-ul 5.1 Lollipop pare contemporan.

Din fericire LG Gentle se lansează doar pentru piața din Coreea natală, la uin preț cam mare pentru ceea ce propune din punct de vedere tehnic, de aproximativ 120 dolari. Și cum acolo gusturile consumatorilor sunt ceva mai aparte, s-ar putea ca terminalul să se bucure de succes printre nostalgicii care preferau să termine un apel cu o închidere fermă a clapei, nu prin apăsarea unui buton, care, oricât de violentă ar fi, nu îți oferă aceeași satisfacție.

via Technodify

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep