HomeFeaturedFocusSamsung fara munitie in razboiul cu Apple

Samsung fara munitie in razboiul cu Apple

Mai țineți minte când v-am spus că Samsung a pus ochii pe utilizatorii de iPhone din Statele Unite și că a lansat programul The Ultimate Test Drive, prin care le oferea gratuit (există un tarif simbolic de 1 dolar), pentru 30 de zile, un smartphone Galaxy S6 edge, edge+ sau Note 5, proprietarilor de iPhone suficient de curioși să încerce și experiența Android (sau chiar experiența Samsung, pe care eu o văd mai degrabă ca pe experieța unui dispozitiv nou și destul de inedit)? Ei bine, se pare că lucrurile s-au mișcat rapid în ceea ce privește această acțiune promoțională a Samsung, astfel încât deja, la nici 24 de ore distanță, nu mai sunt stocuri de telefoane pentru doritori. Pare că Samsung și-a uitat gloanțele acasă cînd a plecat la război!

Asta poate să însemne că The Ultimate Test Drive este un real succes, deși asta se va vedea de-abia la sfârșitul perioadei de o lună. În același timp poate să însemne și că au fost foarte puține terminale Galaxy S6 edge, edge+ și Note 5 disponibile pentru acest proiect, lucru alimentat și de faptul că Samsung omite să publice acest număr simplu în toate comunicările sale, în mod repetat. Cred că nu vom afla acest lucru niciodată, la fel cum cred că adevărul este undeva la mijloc. Tentația de a ține o jucărie nouă (și, de ce să nu recunoaștem, interesantă) timp de o lună, este mare. Asta nu înseamnă că utilizatorul este dispus să renunțe la iPhone, la fel cum nu este sigur nici că numele de Samsung a fost cel care l-a atras în această promoție. Probabil că nici coreeni, neavând cum să anticipeze cererea reală, nu au disponibilizat suficiente terminale pentru această acțiune.

Pe mine unul m-ar fi interesat și mi s-ar fi părut foarte util de aflat, pentru care dintre cele trei modele s-a înregistrat cererea cea mai mare. Ce își dorește cel mai mult utilizatorul de iPhone? Ce caută el la un nou terminal, ce ar vrea să schimbe, ce ar vrea în plus? Cred că, dacă aș fi Apple, aș plăti pentru a afla răspunsurile la aceste întrebări.

Legat de The Ultimate Test Drive, Samsung a promis că vor apărea noi tranșe de terminale în acest program, disponibile unor Apple fan-boys curajoși.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep