HomeCloud & MobilityOffice 2016 se lanseaza pe 22 septembrie

Office 2016 se lanseaza pe 22 septembrie

Office-2016-Logo

Următoarele săptămâni vor rămâne interesante în termeni de lansări: după Apple urmează Microsoft să arate ce poate. Pe 16 septembrie vine iOS 9 pentru ca pe 22 septembrie Microsoft să lanseze oficial noua suită Office 2016 urmând ca cei ce au acorduri de licență de volum să primească Office 2016 începând cu 1 Octombrie prin Volume Licensing Service Center. Utilizatotii de Office 365 ProPlus vor primi automat noua versiune prin subscripția pe care o au și vor putea instala Office 2016 din 22 septembrie.

Noul Office 2016 păstrează în mare aspectul deja consacrat al Office 2013 peste care va aduce îmbunătățiri legate de instrumentele de deployment și management, suport pentru Data Loss Prevention, autentificare multi-factor și multe altele. Pentru versiunea 2016 multe din adițiile aduse de Microsoft sunt legate de zona corporate cu foarte multe opțiuni de interconectare a aplicațiilor și suport pentru securitate.

Sunt în programul de testare pentru Office 2016 așa că o să revin cu detalii mai multe despre noul Office imediat ce se va lansa. Stați pe aproape.

via Microsoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep