HomeFeaturedFocusOppo A53 prezentat oficial

Oppo A53 prezentat oficial

Producătorul chinez care pe vremuri uimea mai ales prin design-ul inedit al terminalelor pe care le lansa, pare a se fi reorientat puțin și propune publicului modelul A53, pe care eu îl văd plasat undeva la granița dintre entry-level și mid-range. Cel puțin asta este senzația pe care mi-o oferă specificațiile tehnice pe care Oppo A53 le etalează, însă păstrez o rezervă dată de faptul că prețul de comercializare al acestui model nu a fost încă făcut public. Ester un factor extrem de important, mai ales pe o piață ca cea din China, unde opțiunile sunt nenumărate și unde telefonul nostru va fi pus în vânzare în primă fază. Oppo are un istoric pozitiv în ceea ce privește deschiderea înspre alte piețe, cu un picior pus timid chiar și în Statele Unite, așa că A53 merită puțină atenție.

The-Oppo-A53-2

Din punct de vedere tehnic, telefonul se remarcă prin display-ul full HD ()1080 x 1920 pixeli) de 5,5 inchi, care ascunde în spatele său un chipset Snapdragon 616 cu procesor octa-core de 1,5 GHz și GPU Adreno 405. Cantitatea de memorie RAM este de 2 GB, stocarea internă este de 16 GB (mai poate primi încă 128 GB prin microSD), iar camerele foto sunt de 13 și respectiv de 5 megapixeli. Configurația este completată de un acumulator de 3075 mAh capabil de încărcare rapidă, de un Android 5.1 Lollipop cu ColorOS 2.1 peste, contectivitate LTE și abilități dual-SIM, toate închegate elegant într-o construcție metalică.

Așa cum spuneam, prețul, încă necunoscut, va fi decisiv pentru succesul acestui terminal. Am o părere personală conform căreia Oppo se plasează ceva mai sus decât competitorii săi care vin cu produse similare din punct de vedere tehnic, lucru total nesănătos pentru acest producător care se vrea ceva mai premium decât media. Sper ca de această dată să mă contrazică!

via PhoneRadar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep