HomeFeaturedFocusCum apreciem un smartphone: tabele seci sau experienta reala?

Cum apreciem un smartphone: tabele seci sau experienta reala?

Este un mesaj de revoltă la adresa materialelor clădite pe niște tabele în care telefoanele sunt clasificate în urma unor teste benchmark. Este o replică la topul publicat tocmai de AnTuTu, în care cele mai importante terminale smart din anul care tocmai s-a încheiat sunt puse în ordinea performanțelor. Și, în cele din urmă, este și un mesaj de dezgust la eforturie celor de la PhoneArena de a scoate iPhone-ul cât mai în față, folosindu-se de tabelul englezo-chinez publicat de AnTuTu. Băi, parcă prea bate la ochi.

Nu o să discut deloc tabelul respectiv, care amestecă iOS cu Android, dar nu și cu Windows Phone (deși nu mă pot abține J să întreb unde este iPhone 6s, care ar fi trebuit să fie și mai sculos în acest top), nu o să intru prea tare în detalii nici la adresa celor de la PhoneArena, care încearcă să ne convingă prea insistent și prea evident (și fără a explica puțin contextul), că două nuclee sunt mai cu moț decât opt nuclee, fără să spună nimic despre foamea de resurse a Android-ului și nici nu o să mai insist pe opinia mea despre testele de tip benchmark, care sunt destul de inutile.

Apple-Samsung-Huawei-LG-AnTuTu

În schimb, vă voi lansa vouă o întrebare, indiferent de telefonul sau sistemul de operare pe care îl folosiți în prezent. Priviți vă rog tabelul de mai sus și explicați cam cum se transpune el în experiența reală de utilizare un utilizator o are cu oricare dintre telefoanele de acolo. Atât!

Notă: simbolurile chinezești din tabel reprezintă branduri din China – Huawei, Meizu, Xiaomi, etc.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep