HomeFeaturedFocusHP Z2 mini: puterea unei statii grafice in format mini workstation

HP Z2 mini: puterea unei statii grafice in format mini workstation

hpz2mini

O chestie interesantă de la HP: Z2 mini este o stație grafică în format mini (cu carcasă de de 5.8 x 21.5 cm) destinată utilizatorilor de CAD sau tuturor celor ce au nevoie de putere de calcul într-un format mic, elegant. Ajunge în România la jumătatea lunii ianuarie la un preț de 850 de EUR.

“Atunci când creezi forme arhitecturale complexe, nevoia de a folosi tehnologie de ultimă oră este esențială”, a declarat Daniel Libeskind, arhitect de renume mondial și fondatorul Studio Libeskind4. “Viteza de creație și complexitatea proiectelor au crescut permanent, iar sistemele de calcul performante, precum stațiile grafice HP, ajută ca viziunea designerilor să prindă viață rapid”.

Arată chiar foarte bine!

Citiți mai multe detalii despre HP Z2 mini pe CADzone.ro.

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. Au inceput sa nu mai imi placa calculatoare (desktop/workstation) mici si compacte de cand mi-am luat acum vreo 8 ani un asa zis mini-desktop, care se dorea a fi foarte performant. Nu aveam la varsta aia cerinte majore din partea lui, cert e ca se incalzea repede si cu 2-3 taskuri uzuale intrau in turbo-boost coolere de credeam ca pleaca de pe birou.
    Nu mai cred in ele, ori e laptop/tableta, ori e desktop/workstation – ideal pentru arhitectura, sistem de coolere, posibilitatea de upgrade, etc.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep