HomeFeaturedFocusConform Nokia, Windows Phone 7.8 e disponibil deja pentru anumite modele Lumia...

Conform Nokia, Windows Phone 7.8 e disponibil deja pentru anumite modele Lumia 510,610, 710, 800 și 900

image

Așa cum s-a mai speculat, 30 ianuarie a adus update-ul de Windows Phone 7.8 pentru anumite modele din seria Nokia Lumia 510, 610, 710, 800 și 900. E vorba despre aparatele deblocate ce nu au brandul vreunui operator pe ele, restul trebuind să mai aștepte încă … probabil săptămâni.

În momentul în care veți o primi o notificare de genul An update is available atunci e cazul să conectați aparatul la PC și să vedeți despre ce e vorba. Windows Phone 7.8 aduce opțiunea de redimensionare în trei variante a Live Tile-urilor, Lock Screen-uk ce permite folosirea pozelor din Bing sau Facebook, suport pentru Nokia City Lens, crearea unui hotspot etc. Și probabil ceva îmbunătățiri legate de performanță.

Dacă nu mai aveți răbdare, intrați în Settings, Phone Update și debifați Notify me when new updates are found. Reporniți telefonul și refaceți bifa. Forțați oarecum verificarea disponibilității update-ului.

Ca și fapt divers, al meu Nokia Lumia 800, deblocat, NU a primit încă notificarea de update. Voi mai încerca în zilele următoare.

via mobileburn

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

5 COMENTARII

  1. Unde frate ca SevenEighter crapa dupa primul update, si zice pe tel (windows is not able to update your phone) dupaia imi da o eroare in seven (8018001E) cica update-u contine file multiple (file name conflict).. am incercat de 10 ori cu seven, prima data si-a facut update-u, toate faine si dupa ce si-a dat restart mi-a aparatu update error, acum am un software version mai nou da tot 7.5 🙁 si pe zune nu mi-a aparaut si nici cu force nu merge.. zice ca nu se poate conecta, in loc sa imi arate update-u nou

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep