HomeFeaturedFocusField Trip: încă o bucățică din Google Glasses devine disponibilă utilizatorilor de...

Field Trip: încă o bucățică din Google Glasses devine disponibilă utilizatorilor de Android

field trip 3field trip

Google a lansat (numai pentru SUA în momentul de față) aplicația Field Trip pentru Android ce reprezintă ”un ghid pentru descoperirea lucrurilor interesante, ascunse și unice din jurul nostru”. Cu alte cuvinte porneși aplicația, te plimbi prin oraș și aștepți să apară pe ecran o fereastră care să îți spună: ”prietene, uite în stânga ta e super restaurant” și după ce mai mergi două trei străzi să te trezești cu un mesaj ”aici e locul în care a trăit X”.

field trip 2field trip 4

Conceptul e foarte fain și util atâta timp cât bateria smartphone-ului e destul de bună și țeava de net suficientă ca să ne bucurăm de toate informațiile pe care le-ar putea oferi Google. În SUA pentru moment, cu promisiuni că aplicația va fi disponibilă în curând și în alte zone.

Bănuiesc că printr-un proxy de SUA și accesarea link-ului Google Play pentru Trip Field aplicația poate fi descărcată și în România dacă vreți să vedeți cum se comportă acum.

Field Trip extrage informațiile relevante din mai multe surse precum Thrillist, the Food Network, Zagat, Cool Hunting, Atlas Obscura, și Songkick alături de colecția pe care Google o are deja în Maps. Rezultatele pot fi filtrate după zone de interes: arhitectură, istorie, lifestyle, restaurante, obiective de vizitat etc.

Mai jos vedeți un material video de prezentare:

Mi se pare mie sau Trip Field e încă una din bucățile de puzzle care la final vor face parte din proiectul Google Glass?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep