HomeFeaturedFocusHTC One apare oficial în magazine

HTC One apare oficial în magazine

HTC One

Anunțul este unul oficial și vine să domolească nerăbdarea doritorilor. Este clar că HTC One este un telefon așteptat și este la fel de clar că va urma o luptă la vârf care se va da inclusiv la nivelul datelor de apariție pe cele mai mari piețe din lume.

Tocmai de aceea, HTC aruncă modelul One în luptă încă de săptămâna aceasta, în primă fază în Germania, Marea Britanie și Taiwan. Restul Europei, America de Nord și zona Asia-Pacific vor fi acoperite până cel târziu la sfârșitul lunii viitoare, conform comunicatului oficial al companiei.

“HTC has seen unprecedented demand for and interest in the new HTC One, and the care taken to design and build it is evidenced in early reviews. The new HTC One will roll out in the UK, Germany and Taiwan next week and across Europe, North America and most of Asia-Pacific before the end of April. We appreciate our customers’ patience, and believe that once they have the phone in their hands they will agree that it has been worth the wait.”

Cu siguranță vom asista la o bătălie extrem de spectaculoasă pe piața terminalelor smart de top. Modelul Galaxy S4 al celor de la Samsung are de partea sa celebritatea predecesorului și forța financiară a companiei (avantajele tehnice le vom vedea la momentul la care se vor putea face teste), cei de la HTC au de partea lor tradiția în zona de Android și capacitatea de a face un produs bun (avem review HTC One și confirmă această părere). Agresivitatea HTC la adresa concurenței poate fi și ea o armă în această bătălie. Și pentru ca spectacolul să fie deplin, cei de la LG intră și ei în horă cu modelul Optimus G, pentru care pregătim deja un review. Este o perioada frumoasă pentru orice pasionat de telefoane smart, fără îndoială.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep