HomeFeaturedFocusItsdagram: un nou client Instagram de Windows Phone ajunge în Windows Store

Itsdagram: un nou client Instagram de Windows Phone ajunge în Windows Store

image

Lipsa acută a unui client oficial Instagram pentru Windows Phone 8 a făcut ca Nokia să pornească campania 2InstaWithLove și pe dezvoltatori să caute soluții. Una dintre ele este Itsdagram, ce urmează aă sjungă în Windows Store pentru Windows Phone 8 în următoarele zile.

Daniel Gary a găsit o modalitate de a folosi API-urile Instagram în aplicația proprie Itsdagram pentru încărcarea de poze și ca urmare nu a ezitat să își trimită aplicația spre aprobare celor de la Microsoft. După cum știți, vechiul client Instagraph a devenit nefuncțional după ce a fost blocat accesul la API-uri. Pentru moment Itsdagram nu are filtre proprii, aspect ce nu ar trebui să fie o problemă pentru cei ce au deja instalate aplicații terțe care fac același lucru.

Când va ajunge în Store, aplicația va costa 1,49 USD (un preț mai degrabă modic) și va fi o soluție temporară pentru accesul la Instagram de pe Windows Phone. Asta dacă cei ce la Instagram (Facebook, mă scuzați) nu vor cere blocarea aplicației.

La lipsa de interes pe care Facebook o manifestă vizavi de Windows Phone, nu cred că se va întâmpla asta – aplicația Facebook oficială are mari carențe în funcționare, uneori integrarea din sistemul de operare fiind mult mai bună în a rezolva rapid anumite operații.

via wpcentral

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep