HomeFeaturedFocusPrimii pași în Windows Phone, cu Nokia Lumia 720

Primii pași în Windows Phone, cu Nokia Lumia 720

nokia lumia 720

Domnilor, am cedat în cele din urmă presiunilor lui Ionuț și am acceptat să fiu subiectul unui experiment jurnalistic. Bine, nu e nici pe departe experiment jurnalistic, dar îmi place cum suna construcția asta și am vrut să vă impresionez.

Ideea este că subsemnatul, utilizator convins de Android, care nu a ținut în mână mai mult de cinci minute un smartphone cu alt sistem de operare, se vă servi timp de o săptămână doar de Windows Phone, mulțumită celor de la Nokia și lui Lumia 720. Promit că vă voi povesti care sunt efectele unei astfel de schimbări asupra unui muritor de rând.

Totuși, nu mă pot abține până peste o saptămână, așa că trebuie să vă fac o primă mărturisire. Îmi place! Chiar mult de tot! Știți de ce? Este roșuuu!!!

5 COMENTARII

  1. Cristian, ai avut curaj. 🙂

    Deși încurajez schimbările (chestia aia cu “ieșirea din zona de confort”), nu aș da iOS-ul pentru Android. 😀

    P.S. Numele meu este Cristina Costieanu, scriu diverse articole pentru mobzine.ro și sunt dependentă de iOS.

  2. @Disable: Te-ai cam repezit! Odata ca e prima data cand scriu despre asa ceva, a doua, ca inca nu am zis ca imi place (exceptand ca e rosu :), care e de la varsta), si a treia, pentru ca ai fost cam necioplit. Da ma rog, e dreptul tau sa fii suspicios.

  3. @Disable
    despre Windows Phone am (EU) vorbit dintotdeauna. E o preferinta personala si o sustin. Ca acum vrea si Cristi sa vada cum e un Phone, e alegerea lui. La fel cum cititorii pot alege sa le placa Android, iOS sau BlackBerry.

    Ce e rau in asta?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep