HomeFeaturedFocusSony Xperia Z1 mini sau cum se alătură Sony curentului

Sony Xperia Z1 mini sau cum se alătură Sony curentului

xperiaz1f

Nu mai este nici un secret! Orice telefon reușit, trebuie să aibă o versiune mini. Cine nu are, este demn de dispreț. Lumea se va uita strâmb la el. Lipsa unei versiuni mini este echivalentă cu nerecunoașterea performanțelor pentru un smartphone.

Așa că pentru Sony Xperia Z1, versiunea mini, denumită și Z1 f, este un lucru firesc. Telefonul leak-uit se va alătura unei panolplii de aparate în care HTC One Mini este ultimul membru. Țelul? De a “înghesui” într-un spațiu mai mic toate caracteristicile tehnice ale fratelui mai mare. Aproape toate, pentru că display-ul de 4,3 inchi va afișa o rezoluție de doar 720p. Nu puteau domnule să-l lase la fel, tot au ciuntit ceva din el. Până la urmă, singurul telefon cu adevărat mini este LG Optimus G Pro, varianta mai mică a lui… Optiumus G Pro (ăla mai mare). Țineți minte schema cu două diagonale, nu?

În rest, procesorul Snapdragon 800, la 2,2 GHz sau camera de 20,7 megapixeli, au fost păstrate. Și pentru că dacă te aliniezi la modă, o faci bărbătește, până la capăt, se pare că înclusiv gama de culori se va abate puțin de la linia clasică de alb sau negru.

De când am vorbit despre versiunea mai mică a unui smartphone de succes, am rămas cu o întrebare. Oare unde-i armata de analiști care spuneau că Apple trebuie să scoată un  iPhone mini, dacă vrea să supraviețuiască?

Via Engadget

4 COMENTARII

  1. Doar in privinta ecranului, fata de 5 inch Full HD la Z1 si iPhone 5S este mini. Intre modelele Apple actuale, iPhone 4S este modelul “mini” cu ecran mai mic si procesor mai slab. Apple a transformat varful de gama de acum 2 ani intr-un mini de 400 Euro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep