HomeFeaturedFocusHTC si configuratiile supriza

HTC si configuratiile supriza

Că a devenit deja o modă să fie scăpate configurații ale viitoarelor telefoane în bazele de date ale diferitelor benchmark-uri, nu mai este un secret. Doar s-a întâmplat și la case mai mari, cu Samsung Galaxy S5 și LG G Pro 2 în frunte. Acum și HTC se aliniază acestui trend, ocazie cu care ne sperie cu niște configurații ușor atipice, care răzbat din AnTuTu, pentru două telefoane cu numele de cod HTC D616W și HTC D516W.

O să vă explic ce mă miră la cele două viitoare aparate, în măsura în care configurațiile lor vor rămâne cele reflectate în AnTuTu. Primul dintre ele, D616W, ne va propune un procesor octa-core, de la Mediatek, cu nucleete tactate la 1,6 GHz. EI bine, lângă acest procesor, vine o memorie RAM de 1 GB. Păi nu e păcat? Restul specificațiilor parcă pălesc în fața dezamăgirii. Un display de 5 inchi și 720p, camere de 8 și de 2 megapixeli, și o memorie internă de doar 4 GB.

Mirarea este și mai mare când parcurgem configurația celui de-al doilea telefon, HTC D516W. Aici, combinația de 768 MB de memorie RAM cu 2 GB de memorie internă eclipsează procesorul quad-core de 1,2 GHz sau camera de 5 megapixeli.

Este drept că mai contează și prețul celor două aparate, care mai poate spăla din ciudățenia celor două configurații. Dar totuși, eu mai sper că acestea vor suferi modificări pe măsură ce aparatele se vor apropia de lansare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep