HomeFeaturedFocusLauncher-ul Google Now poate fi folosit si de aparate non Nexus, fiind...

Launcher-ul Google Now poate fi folosit si de aparate non Nexus, fiind disponibil in Google Play Store

image

Launcher-ul Google Now, lansat odată cu Nexus 5 este acum disponibil pentru download gratuit în Play Store. Oricine are un smartphone Android din seria Play, pe care are instalat KitKat îl poate descărca și folosi. Adică e disponibil pentru toată lumea și nu prea. Limitarea impusă de Google are sens dacă stăm să ne gândim că e făcut doar pentru gadget-urile pe care e instalat o versiune pură de Android.

Ce e fain la acest launcher este că poate fi activat din orice ecran prin simpla comandă vocală: ”ok Google” – vă aduceți aminte de treaba cu microfonul care stă mereu deschis, nu?

În clipa în care comanda vocală este recunoscută este lansată aplicația Now de recunoaștere vocală ce așteaptă comenzile de la utilizator.

image

Pachetul poate fi descărcat din Google Play Store.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

7 COMENTARII

  1. Problema este ca sunt mult prea mutle culori in acelasi timp, dimensiuni diferite pentru casute aruncate la gramada, si este foarte greu de decelat dintr-o privire care sunt cele mai noi articole. Ai luat un pic de inspiratie de la the verge, macar mergi pana la capat 🙂
    Spor.

  2. Subscriu si eu la cele scrise de Disable. Eu citesc siteuk de pe mobil unde interfata este mult mai buna. De pe desktop…nu pot.

  3. @Disable
    Mersi de feedback. O sa ma gandesc la un alt mod de agregare a informatiilor pe home site.
    Da, am ales tema pe ideea de Windows 8 pentru ca imi place ideea de tile-uri.

    Daca mai ai si alte sugestii, le ascult cu placere.

  4. Scriu aici ca nu stiu unde in alta parte.

    Cu toate ca intru zilnic pe cateva zeci de sit-uri, al tau e cel mai dubios. Pur si simplu nu pot sa vad informatia de pe el. Acelasi articol de trei ori, tot sit-ul este in miscare(iti distrage atentia) si nu ma pot concentra la nimic plus ca ai ales una dintre cele mai naspa teme. Windows 8?
    Pe cand o schimbare ca articolele sunt bune, pacat de prezentare.

    Multumesc

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep