HomeFeaturedFocusGlass Explorer: primul contact cu Google Glass

Glass Explorer: primul contact cu Google Glass

Ionut Balan - Google Glass Explorer

Prin amabilitatea QuickMobile.ro am avut ocazia să testez în weekendul ce tocmai a trecut o pereche de ochelari Google Glass, devenind astfel un Glass Explorer în România.

După cum probabil că știți, Google Glass reprezintă proiectul Google ce își propună să creeze un device de tip wearable care să fie mai mult decât o interfață între noi și puterea de procesare din smartphone. Până de curând doar un număr limitat de persoane (și doar din SUA) au avut ocazia să se joace cu acești ochelari.

Când am fost întrebat dacă vreau să testez o astfel de pereche am răspuns fără să ezit: DA. Normal că vreau! Weekendul acesta dorința mi s-a împlinit. Cum a fost, o să vă detaliez în următoarele zile.

După ceea ce am văzut în jurul meu – de la oameni care mă priveau amuzați, la persoane indiferente sau la cei ce recunoșteau Google Glass, dar nu au avut cutezanța să mă oprească și să mă întrebe despre ei, toată lumea a fost cel puțin curioasă să vadă ce sunt, cum sunt și ce pot face ei.

Ceea ce pot să vă spun acum este că experiența este cu siguranță una interesantă și v-ar plăcea să o încercați voi. Vă spun un secret: chiar se poate și nici nu trebuie să scoateți vreun bani din buzunar pentru asta!

Dacă vreți să vedeți cum arată în realitate și cum v-ar sta cu ochelarii Google Glass, dați o raită prin unul din magazinele QuickMobile din București, Iași, Timișoara, Cluj și Baia Mare și veți putea experimenta și voi o bucată (sau poate chiar tot) din ceea ce am făcut eu în acest weekend. În perioada 8 mai – 8 iunie, în magazinele respective există un Google Glasss, care vă așteaptă și pe voi.

Vă garantez că nu o să vă pară rău.

Rămâneți pe aproape că în curând o să vă spun cum a fost cu Google Glass!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep