HomeFeaturedFocusVivo incearca o expansiune timida

Vivo incearca o expansiune timida

“Încearcă” este cuvântul pe care trebuie să îl rețineți din titlul de mai sus. Și eventual partea cu “timidă”. Și asta pentru că modelul X3S trece granițele Chinei în încercarea de a lua cu asalt alte piețe. Numai că se oprește în Malaezia. Putem doar să nutrim speranța că este un prim pas și că vor urma și alte țări pe lista de cuceriri pe care producătorul chinez și le propune.

Mai mult, prețul pe care îl propun chinezii de la Vivo pentru prima piață pe care o atacă, îmi pare puțin cam mare. Aproximativ 430 de dolari pentru un procesor MediaTek octa-core de 1,7 GHz, un display IPS de 5 inchi și 720p, 1 GB de memorie RAM, cameră de 13 megapixeli, o baterie de 2000 mAh și un Android 4.2 Jelly Bean. La banii ăștia găsești octa-core și în România! Nu pare o afacere prea bună. Nici prin perspectiva argumentului de marketing (pentru că altceva nu prea e) octa-core, pe care Lenovo l-a spulberat cu Războinicul Auriu, dar nici prin prisma configurației și a performanțelor în general, pe care, pe lângă OnePlus One, am văzut că le cam etalează mai nou și Xiaomi, cu un model care se termină tot în 3S. Ce-aveți, fraților, cu terminațiile ăstea!?!?!?

Oare Vivo cu ce argument vrea să convingă cumpărătorii să cheltuiască peste 400 de dolari? Cârcotașii ar spune că aspectul de iPhone poate fi cârligul.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep