HomeFeaturedFocusUnde ne oprim cu dimensiunea?

Unde ne oprim cu dimensiunea?

La smartphone, băi perversilor! Lăsați prostiile! Întrebarea asta chiar are rost, atunci când aduci în discuție un smartphone (dacă mai poate fi numit așa) cu display de 7 inchi. De această dată isprava le va aprține celor de la Samsung, care se pare că pregătesc un Galaxy Mega 7.0. Un phablet imens, cu procesor quad-core de 1,2 GHz (Snapdragon 400), memorie RAM de 1,5 GB și memorie ROM de 8 GB. Și un ecran de 720 p. Și de 7 inchi, v-am spus?

Deja giganții Serioux Symbiosis X4 și Gigabyte GSmart Saga S3 cu care m-am jucat în ultima vreme, nu mai par chiar atât de înspăimântători. În schimb, perspectiva unor telefoane de 7 inchi devine înspăimântătoare, chiar și atunci când parcă ai început să te împaci cu ideea de 6 inchi.

Legat de uriașul nostru, deocamdată informațiile sunt la stadiul de speculații, fără confirmări din partea coreenilor. Tocmai de aceea, detaliile comerciale lipsesc cu desăvârșire, dar, se pare, nu vom mai avea foarte mult de așteptat pentru a le primi. Galaxy Mega 7.0 ar putea fi anunțat oficial chiar luna viitoare.

via GSM Arena

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep