HomeMobileAndroidNoi imagini cu Samsung Galaxy S22 Ultra + specificatii

Noi imagini cu Samsung Galaxy S22 Ultra + specificatii

Avem imagini noi cu Samsung Galaxy S22 Ultra în care se văd cele patru culori ale modelelor.
Avem imagini noi cu Samsung Galaxy S22 Ultra în care se văd cele patru culori ale modelelor.

După ce ieri am văzut că cipset-ul Exynos 2200 este oficial, ne îndreptăm cu pași repezi spre lansarea lui Samsung Galaxy S22, dar până luna viitoare (8 februarie mai exact) când o să aflăm detaliile oficiale, ne delectăm cu noi leak-uri. De data aceasta putem vedea cel mai puternic model al seriei S22, adică Galaxy S22 Ultra, în cele patru variante de culoare, alături de S Pen.

În ton cu ceea ce am mai văzut, Galaxy S22 are un design schimbat, lipsindu-i ”umflătura” ce îngloba camerele foto (doar de aia a fost preluată de OnePlus 10 Pro) și cu margini rotunjite și cel mai important, un slot în care să poată fi pus S Pen-ul (dacă tot nu mai există seria Note).

Sistemul de camere foto beneficiază de patru lentile, cea mai importantă fiind cea de 108MP Super Clear Lens, una de 12 MP ultrawide și două 10MP pentru telefoto cu 3x respectiv 10x zoom.

Galaxy S22 Ultra are un display de 6.8 inci 2X Dynamic AMOLED și rezoluție 1440 x 3088 pixeli cu suport pentru rată de afișare la 120Hz și protecție Gorilla Glass Victus+. Camera selfie de 40MP este poziționată într-o mică gaură în partea superioară a ecranului.

Aparatul va avea dimensiuni de 163.3 x 77.9 x 8.9 mm și va cântări 228 de grame. Este certificat IP68, are încărcare rapidă de 45W și 15W wireless, bateria fiind de 5000 mAh. Dincolo de toate aceste elemente mai știm că aparatul beneficiază de difuzoare optimizate de AKG cu Dolby Atmos.

Așa că nu prea mai sunt lucruri pe care nu le cunoaștem, prin urmare lansarea Samsung s-ar putea să fie una fadă.

via mysmartprice

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep