HomeFeaturedFocusPreturi europene pentru noile modele Samsung

Preturi europene pentru noile modele Samsung

Mai exact pentru pleiada de terminale care au fost anunțate oficial cu două zile în urmă. Adică, și mai exact, pentru Samsung Galaxy Ace 4, Samsung Galaxy Core II și Samsung Galaxy Young 2. Le-am putea spune, având în vedere prețul pentru Lenovo Golden Warrior A8, prospăt anunțat, „prețuri europene comice rău pentru modelele Samsung”. Pentru că atunci când facem o comparație între ele, o să ne vină să rândem. Însă mai apare un cuvânt cheie în toată combinația asta. Și anume „europene”. Pentru că, deși nejustificat de scumpe, terminalele Samsung au marele avantaj al disponibilității globale. Of, cât de mult mă enervează telefoanele cu un raport preț/specificații uimitor, dar care se limitează la piața din China, sau, în cel mai bun caz, la piețele asiatice. Ar mușca foarte frumos din prețurile nejustificate ale marilor producători.

Galaxy-Ace-4_Black_5

Revenind la modelele noastre entry-level de la Samsung, site-ul oficial din Olanda al companiei oferă prețurile (cel puțin recomandate) ale modelelor. Astfel, Samsung Galaxy Ace 4 se pare că va costa 219 euro!?!?! Adică îți iei două octa-core-uri de la Lenovo. Păi să nu te apuce râsul? Culmea, Samsung Galaxy Core II va costa 179 de euro, deși pare mai bun, cel puțin pe hârtie, decât Ace 4. Iar modelul Galaxy Young 2 va avea un preț de 99 de euro. Deși puțin mai slab, nu cred că modelul Galaxy Star 2 va fi mai ieftin de 99 de euro și cred că faptul că pentru el nu a fost făcut public un preț nu este o întâmplare.

samsung galaxy s5 mini

Chiar și Samsung Galaxy S5 mini, varianta compactă a flagship-ului Galaxy S5, care a năruit încă puțin din speranțele mele de a vedea un mini fără specificații tehnice ciuntite zdravăn, primește un preț pentru Europa, chiar dacă, de această dată, vorbim despre un preț speculat, neconfirmat oficial de către coreeni. Se pare că Galaxy S5 mini va costa 479 de euro.

Nu vi se pare că avem cam multe informații despre Samsung zilele acestea? Zici că e campanie organizată!

via Sam Mobile

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep