HomeFeaturedFocusCine se ia la tranta cu Mirosoft? Pinnacle Africa!

Cine se ia la tranta cu Mirosoft? Pinnacle Africa!

Lupta se dă pe categoria entry-level de telefoane smart cu Windows Phone, acolo unde Microsoft ne-a arătat cu câteva zile în urmă că este mult mai interesant de popularizarea platformei proprii şi a sacrificat în mare măsură numele de Lumia, scoţând încă două terminale low-cost, Microsoft Lumia 435 şi Lumia 532, în timp ce o parte însemnată din publicul pasionat de smartphone, printre care şi noi, încă mai aşteaptă un terminal high-end sub amprenta Microsoft Lumia. Să lăsăm deoparte acest of al nostru şi să ne întoarcem la segmentul low-budget. Acolo unde provocarea pentru Microsoft vine din partea Pinnacle Africa, un producător despre care eu personal nu aveam habar că există. Aceştia lansează modelul Proline SP4, caracterizat prin preţul de aproximativ 85 de dolari la care se vinde.

Ce are de oferit Pinnacle Africa Proline SP4 de aceşti bani? Păi, ia să vedem! În spatele unui ecran de 4 inchi şi 480 x 800 pixeli, se ascund un chipset Snapdragon cu processor quad-core, o memorie RAM de 512 MB, stocare internă de 4 GB, slot microSD, o cameră principală de 4 megapixeli şi una secundară VGA, capabilităţi dual-SIM şi un acumulator de 1920 mAh.

Totul la vânzare, aşa cum am spus, pentru 85 de dolari, pentru început pe piaţa din Africa de Sud, de la sfârşitul lui ianuarie.

via WM Poweruser

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep