HomeFeaturedFocusGrace X3, un nou smartphone de la Prestigio

Grace X3, un nou smartphone de la Prestigio

Gama de terminale Android cu care Prestigio vine înspre consumatorii săi își adaugă un nou membru, prin mid-range-ul Grace X3. Un dual-SIM care, prin camera foto frontală de 5 megapixeli, merge înspre iubitorii de selfie-uri. Iar prin restul specificațiilor tehnice vrea să arate că cei 499 de lei, cât reprezintă prețul său de vânzare, sunt foarte bine investiți și că el, Prestigio Grace X3, încearcă să merite fiecare bănuț din acest preț.

Ca să argumentăm cumva această afirmație, trebuie să spunem că, din punct de vedere tehnic Grace X3 vine cu procesor quad-core de 1,3 GHz (chipset MediaTek MT6582M), memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 8 GB, care se poate extinde cu încă 32 GB prin microSD, cameră foto principală de 8 megapixeli, cea secundară, așa cum am spus, de 5 megapixeli, acumulator de 1650 mAh, un Android 4.4 KitKat cu suport pentru update la 5.0 Lollipop. Toate ascunse în spatele unui ecran de IPS 4,5 inchi și 480 x 854 pixeli.

Acum, dacă mă întrebați pe mine, cu un ecran HD și o baterie mai mare, eventual și la acelați preț (da, știu, vreau cam multe) Grace X3 putea fi un hit. Chiar și așa, are șanse mari să cucerească o feliuță din piața de smartphone, aflată în continuă creștere.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep