HomeFeaturedFocusAlcatel a prezentat OneTouch Hero 2+ cu Cyanogen OS

Alcatel a prezentat OneTouch Hero 2+ cu Cyanogen OS

Am râs eu ieri de Alcatel și telefonul Hopa-Mitică al lor, dar, o spun cu toată inima, îmi place de ei dintr-un anumit motiv. Sunt deschiși la chestii noi și nu se cramponează cu toate forțele de Android, devenind dependenți de Google, cum fac alți producători, cu pretenții mult mai mari. După ce l-am văzut ieri pe Alcatel Klif, telefonul de 40 de dolari cu FirefoxOS, iată-i acum că ne arată un terminal care rulează Cyanogen OS. OK, am rămas cu o impresie foarte proastă despre Cyanogen și felul lor de a face afaceri, pe care mi-o mențin, însă tot o să vă zic câteva chestii despre Alcatel OneTouch Hero 2+, telefonul care face obiectul discuției noastre (și care are un nume destul de alambicat).

Hero 2+ vine cu un ecran TFT de 6 inchi și rezoluție 1080p, în spatele căruia se ascunde un chipset MediaTek MT6592 cu procesor octa-core de 2,0 GHz. Dacă adăugăm o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB, două camere foto de 13 megapixeli (cea principală) și 5 megapixeli (cea frontală) și un acumulator de 3100 mAh, dar mai ales un preț de doar 299 de dolari pentru Statele Unite, parcă nu sună rău deloc.

Din punct de vedere software, sistemul de operare este un Cyanogen OS 11 (bazat pe Android KitKat 4.4.4). La prețul de mai sus, parcă merită încercat, măcar așa, de dragul experienței inedite.

via The Verge

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep