HomeFeaturedFocusMio lanseaza MiVue seria 600 cu inregistrare la 2304 x 1296

Mio lanseaza MiVue seria 600 cu inregistrare la 2304 x 1296

Mio MiVue_658_WIFI

Mio a lansat camerele video auto MiVue din seria 600 care pot înregistra materiale video și la 2304 x 1296 pixeli, adică la o rezoluție Extreme HD după cum se zice în comunicatul de presă. E valabil pentru modelele Mio MiVue 658 WIFI și 658 Touch, iar cel mai mic, adică 638 Touch înregistrează doar Full HD.

Camera Mio MiVue 658 WIFI poate fi conectată la smartphone (merge pe iOS și Android) pentru extragerea rapidă a materialelor filmate, asta dacă utilizatorul simte nevoia să le trimită rapid pe YouTube sau pe rețelele sociale.

Obiectivul noilor camere video auto are o diafragmă F1.8, cu deschidere largă, și sistem optic format din șase elemente de sticlă, cu filtru IR opțional, ce permit înregistrarea unor imagini clare, chiar și în condiții de iluminare scăzută. Câmpul vizual de 150 de grade captează toate detaliile din fața mașinii, iar sistemul optic integrat minimizează efectul fisheye și orice tip de distorsiune a marginilor cadrului înregistrat. Datele pot fi stocate pe carduri microSD cu o capacitate de până la 128 GB, în timp ce modelele MiVue 638 Touch și 658 Touch integrează un slot adițional pentru cadrul de memorie, ce permite înregistrarea concomitentă pe ambele medii de stocare, astfel încât imaginile să fie protejate suplimentar împotriva deteriorărilor accidentale.

Ca și la celelalte modele de camere video Mio, senzorii din dotare permit declanșarea automată a înregistrării atunci când sunt detectate schimbări bruște de viteză. Prin activarea funcției Parking Mode, camerele video auto MiVue asigură supravegherea continuă a locului unde este parcat autoturismul. La detectarea oricărei mișcări în raza senzorului, dispozitivul va începe înregistrarea.

Senzorul G integrat, cu 3 axe, înregistrează direcţiile de deplasare pe o diagramă cu unde. Aceasta va arăta punctul de provenienţă și forța impactului, chiar și în cazul unei coliziuni auto din spate, devenind astfel martorul ocular de încredere în relația cu asiguratorul. După conectarea dispozitivului la computer, veți putea analiza direcția de mers și datele rezultate în urma unei eventuale coliziuni.

Noua gamă de camere video Mio MiVue 600 este disponibilă pe piaţa din România la preţuri care încep de la 429 lei.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep