HomeFeaturedFocusXiaomi Mi Note Pro surprinde prin pret

Xiaomi Mi Note Pro surprinde prin pret

A surprins în momentul anunțului oficial al lui Mi Note prin configurația îndrăzneață pe care o propunea. O combinație de ecran de 5,7 inchi cu rezoluție QHD (2560 x 1440 pixeli) și protejat de sticlă curbată 2.5D, cu o memorie RAM de 4 GB și cu un chipset Snapdragon 810, nu are cum să nu impresioneze orice pasionat de tehnologie și dispozitive mobile. Mai ales că cei de la Xiaomi au precizat că au reușit să rezolve problemele de supraîncălzire pe care le are chipset-ul Qualcomm. Dacă chiar au făcut chestia asta eu zic că sunt tari.

Oricum îi admir mult și un motiv în plus pentru acest lucru este dat de faptul că prețul pentru Mi Note Pro, despre care se spunea în momentul anunțului oficial că va fi de peste 530 de dolari, se pare că va fi de 485 de dolari. E drept, pentru piața din China și știm cu toții de transformările de preț pe care le suferă produsele când ies din Asia înspre Europa. Prețul este unul foarte atractiv pentru specificațiile propuse.

Telefonul va fi pus în vânzare în 12 mai, deocamdată în china. Să vedem dacă promisiunile de disponibilitate globală vor rămâne în picioare.

via AndroidCentral

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep