HomeFeaturedFocusCum arata un smartphone cu acumulator de 10.000 mAh

Cum arata un smartphone cu acumulator de 10.000 mAh

Păi, aș îndrăzni eu să spun, uitându-mă destul de atent la fotografiile neoficiale apărute astăzi, chiar bine. Telefonul în cauză este Oukitel K10000, iar fotografiile au ieșit la suprafața Internetului grație celor de la Neowin. Exoticul producător nu este la prima ispravă, ne-a mai surprins plăcut și cu modelul Oukitel U9, cu un raport preț/specificații foarte atractiv. Însă de această dată punctul forte al terminalului este reprezentat de acumulatorul imens, de 10.000 mAh, care ar trebui să îl scutească de grijile încărcării chiar și pe cel mai hardcore utilizator, măcar vreo 3-4 zile.

Oukitel-K10000

Dată fiind configurația, alcătuită dintr-un ecran HD (720p) de 5,5 inchi, un procesor quad-core (chipset MediaTek MT6735), o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB și camere foto de 13 și de 5 megapixeli, acumulatorul nu ar trebui să fie foarte solicitat. Nici prețul nu ar avea motive să fie prea ridicat, argumentul de marketing și de vânzare fiind capacitatea acumulatorului. Sunt curios la cât va fi evaluat acest atu al terminalului.

Probabil că această informație va deveni disponibilă în momentul în care vom avea parte de anunțul oficial pentru Oukitel K10000, care nu are motive să întârzie prea mult.

via Neowin

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep