HomeFeaturedFocusPanasonic lanseaza trei telefoane noi fara sa impresioneze

Panasonic lanseaza trei telefoane noi fara sa impresioneze

Poate vi se pare cam exagerat titlul, însă când vii după o experiență gen Xiaomi Redmi Note 2 care se vinde la nivel global cu 179 de dolari și propune o configurație cu mult peste medie, un Panasonic Eluga L2 care se va vinde doar pe piața din India, dar care pretinde echivalentul a 220 dolari, îți pui mari semne de întrebare despre cât de mult și-au făcut temele oamenii de vânzări de la Panasonic. Argumentul suprem care susține această afirmație este dat de configurația lui Eluga L2 (ecran de 5,5 inchi și 960 x 540 pixeli, procesor quad-core de 1,2 GHz, 1 GB de memorie RAM, 8 GB pentru stocare internă, un cuplu de camere foto de 8 și de 2 megapixeli și un acumulator de 2500 mAh), de-a dreptul jenantă prin comparație cu cea a lui Redmi Note 2. Și vorbim aici despre cel mai potent dintre cele trei telefoane anunțate ieri de către cei de la Panasonic.

panasonic eluga l2

Următorul pe listă este Eluga I2, care propune un ecran de 5 inchi și 720p și un procesor mai slab, un quad-core de 1 GHz, memoriile rămân la fel (1 GB RAM și 8 GB stocare), camerele foto de asemenea (8 și 2 megapixeli, iar acumulatorul este de 2000 mAh. Prețul este tot sus, echivalentul a 184 dolari, lucru care face și mai drastică comparația de mai sus.

panasonic eluga t45

Fratele cel mai mic, Panasonic Eluga T45, vine cu un display de 4,5 inchi, același procesor quad-core de 1 GHz, aceleași memorii de 1 GB RAM și 8 GB pentru stocare internă, camere foto de 5 ș de 0,3 megapixeli, un acumulator de 1800 mAh și un preț de 155. Toate cele trei telefoane vin cu sistem de operare Android 5.1 Lollipop și au abilități dual-SIM și conectivitate LTE.

Eu sincer mă întreb cu cred cei de la Panasonic că pot avea succes cu asemenea terminale vândute la asemenea prețuri. Pentru mine este un mister.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep