HomeFeaturedFocusPreturi pentru Sony Xperia M5

Preturi pentru Sony Xperia M5

Am văzut săptămâna trecută că Sony a prezentat oficial modelele Xperia M5 și Xperia C5 Ultra, fără a oferi prea multe detalii de ordin comercial, motiv suficient pentru a ne da apă la moară să credem că vom avea o nouă dovadă a strategiei neînțelese de prețuri a Sony, de supraevaluare a produselor sale, o reminescență a anilor 90, atunci când se cumpărau și pe la noi televizoarele color și cine avea pretenții de premiant, mergea pe un brand japonez, mai scump. S-a dus perioada aia, jucătorii din china lovesc puternic în prețuri, dar Sony pare să nu conștientizeze prea tare. Ultima dovadă a fost chiar prețul proaspăt lansatului Xperia C5 Ultra, unul cam măricel pentru ceea ce avea de oferit terminalul.

Ei bine, cu prețul proaspăt afișat pentru Sony Xperia M5, lucrurile par ceva mai liniștite. E drept, e valabil pentru Taiwan, o piață pe care și Xperia C5 Ultra este ceva mai ieftin, cu aproximativ 375 dolari, însă, dacă avem în vedere și configurația propusă de Xperia M5, eu găsesc cei 400 dolari la care ePrice vor aduce telefonul în Taiwan ca fiind o valoare decentă pentru acest smartphone. E drept, ar fi și mai potrivită pentru Europa, acolo unde probabil se va umfla considerabil, devenind ceva mai puțin interesantă.

Sunt curios de valorile la care va ajunge Sony Xperia M5 la vânzare în România. Așa vom putea concluziona împreună dacă niponii s-au mai trezit din visare sau tot ancorați în trecut au rămas.

via UberGizmo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep