HomeFeaturedFocusSony Xperia M5 se bazeaza pe MediaTek Helio X10

Sony Xperia M5 se bazeaza pe MediaTek Helio X10

Mult mai interesant și mai atractiv decât Sony Xperia C5 Ultra, phabletul pentru selfieomani mi s-a părut modelul Xperia M5, prezentat oficial de niponi în cadrul aceluiași eveniment. Îmbunătățirile vin exact acolo unde trebuie din punct de vedere tehnic și sunt destule. Așa că tragem aer în piept și trecem imediat la atacul specificațiilor tehnice complete ale lui Xperia M5, nu înainte de a vă spune că, în ciuda faptului că trezește rapid interesul celor pasionați de dispozitive mobile, politica de prețuri destul de consacrată a celor de la Sony poate să adoarmă rapid la loc, acest interes. Așa că, până după jumătatea lunii august, dați-mi voie să fiu sceptic în legătură cu cât de mult o să îmi placă acest super mid-range, așa cum bine l-a descris chiar producătorul.

Avem de-a face cu o platformă MediaTek Helio X10, cu procesor octa-core de 2 GHz și GPU PowerVR G6200, combinată cu o memorie RAM de 3 GB și ascunsă în spatele unui ecran LCD IPS de 5 inchi și 1080p (fullHD), cu densitate de 441 ppi. Este combinația ideală, chiar și pentru un utilizator fără aplecări pentru numele Sony și este ideal întregită de camera foto principală de 21,5 megapixeli. Restul detaliilor tehnice include o stocare internă de 16 GB, o cameră foto frontală de 13 megapixeli, un acumulator de 2600 mAh și un Android 5.0 Lollipop.

Pare totul aproape perfect, însă un preț a la Sony poate strica totul. Ar fi păcat, Xperia M5 sună foarte frumos, cel puțin pe hârtie.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep