HomeGames ArenaLeft 4 Dead Zombie Army Trilogy 2

Left 4 Dead Zombie Army Trilogy 2

Zombie Army Trilogy este rezultatul final al încercării studioului Rebellion de-a transforma un simulator de lunetit, într-un simulator de lunetit zombies. Complet cu efecte de raze X pentru a vedea cât de bine tragi într-un zombie Hitler.

Știți ce le lipsește acestor jocuri? Personajele din Left 4 Dead. Toate. Cele opt personaje vor se vor alătura bătăliei împotriva naziștilor, urlând „Pills here” și plângându-se că trebuie să meargă pe scări.

Ce caută Bill, Zoey și restul găștii în al doilea război mondial? Păi, Bill arată de parcă a fost deja acolo, dar pentru restul va trebui să citiți o carte de benzi desenate în care totul este explicat. Da, de ce opt persoane dintr-un mediu contemporan infestat de zombies ajung într-un mediu mai vechi infestat de zombies are o explicație.

Faptul că au făcut asta, sincer, mă face să apreciez mult acest joc pe care nu am pus mâna vreodată. Mai multe jocuri ar trebui să facă asta. Vreau să știu de ce Lara Croft are un Soul Reaver în Tomb Raider Legend!

Material preluat de pe Games Arena.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep