HomeFeaturedFocusAcer Jade Primo, primul smartphone cu Windows 10 Continuum

Acer Jade Primo, primul smartphone cu Windows 10 Continuum

Acer, care a debutat în forță la IFA și a prezentat, după propriile declarații, primul smartphone care rulează Continuum pe Windows 10, ne demonstrează că încă are surprize, după dezvăluirile de săptămâna trecută, atunci când am văzut Acer Liquid Z630 și Liquid Z530 și ne-am întrebat dacă vor mai putea să ne surprindă cu ceva. Ei bine, iată că pot! Chiar dacă la afirmația lor cu primul smartphone cu Continuum s-ar putea obiecta, am văzut un Xiaomi care rula această facilitate de pe Windows 10 Mobile, mișcarea tot are amploarea ei. Și cred că la nivel de produs lansat oficial, chiar au reușit să spargă gheața. Tocmai pentru a sublinia cât mai bine această facilitate, Acer Jade Primo vine și cu un docking station care facilitează transformarea sa într-un PC prin adăugarea perifericelor necesare. Periferice care (fac referire aici la un mouse și la o tastatură wireless) fac și ele parte din  pachetul lui Jade Primo, astfel încât posesorii acestui smartphone nu prea mai au nicio scuză să evite utilizarea acestui feature.

Face față hardware-ul de pe Jade Primo la aceste sarcini? Păi ar trebui să facă din plin, pentru că se ocupă de aces lucru un chipset Qualcomm Snapdragon 808. Alte specificații ale acestui terminal sunt camera foto principală de 20 de megapixeli, cea secundară, de 8 megapixeli și un ecran AMOLED de 5,5 inchi și rezoluție full HD.

Alte detalii nu au fost făcute publice încă, mai ales cele de ordin comercial ar fi fost interesante, dar probabil că vor veni în curând. Oricum, impactul major s-a produs, putem spune fără să greșim că produsul este interesant.

O bilă mare albă pentru Acer, care a reușit să vină cu o armată de terminale la acest IFA. Pe lângă cele două Liquid Z630 și Z530, a mai expus variațiile Z630S și Z530S, terminalele Liquid M330, Liquid M320 și Liquid Z320. Eu unul am amețit, tot ce pot să vă spun că seria Liquid M rulează Windows 10.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep