HomeFeaturedFocusHuawei Mate S prezentat oficial

Huawei Mate S prezentat oficial

Ploua deja cu prezentări oficiale de produse și acum este rândul Huawei să prezinte Mate S. Încă odată, la modul oficial, pentru că toate detaliile tehnice ale telefonului au ajuns dela în atenția presei atunci când, accidental sau nu, Oppomart a listat Huawei Mate S în oferta sa. Și da, este și acesta un smartphone al premierelor, cel puțin autointitulate, pentru că despre el producătorul afirmă că este primul telefon cu display Force Touch. Tehnologia permite distingerea între o apăsare fină și una fermă și alocă funcții diferite celor două.

Surpriză există și aici, pentru că ecranul de 5,7 inchi dat de listarea celor de la Oppomart este de fapt un 5,5 inchi (cu sticlă 2.5D) în prezentarea oficială. Nici camerele foto nu sunt chiar așa de puternice, cuplul este format în realitate de o principală de 13 megapixeli și de o secundară de 8 megapixeli. Restul specificațiilor sunt identice cu ceea ce știam deja, cu mențiunea că există și versiuni cu memorie internă de 32 sau 128 GB, așa că o să ne îndreptăm atenția înspre detaliile de ordin comercial.

Din 15 septembrie, telefonul va deveni disponibil în destule piețe, printre care și China, Franța, Germania, Israel, Spania, Japonia și multe altele. La nivel de Europa, acolo unde ne arde și pe noi, versiunea de 32 GB va avea un preț de 649 euro, în timp ce cea cu 64 de GB va costa 699 euro. Ceva cam mult, aș spune eu, așa că nici nu mai contează că cea cu 128 GB este doar pentru premianți și va merge în piețe alese pe sprânceană. Dacă mai notăm că nu toate aceste versiuni vor avea Force Touch, deja am cam stricat toată petrecerea. Nu noi, ci Huawei!

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep