HomeFeaturedFocusDetalii despre Xiaomi Mi 4c

Detalii despre Xiaomi Mi 4c

În ultima vreme s-au cam întețit zvonurile despre viitorul terminal de la Xiaomi, modelul Mi 4c, unul despre care chiar și oficialii companiei au vorbit cu repetate ocazii, unul despre care se spune că va deveni oficial chiar mâine, în cadrul unui eveniment organizat de producătorul chinez. Un derivat destul de interesant al lui Mi 4, care propune câteva specificații destul de atractive. Ar fi ele și mai tentante dacă Xioami s-ar apuca odată serios de expansiunea aia teritorială pe care o tot promite și ar ataca mai decis piețele din Statele Unite și mai ales din Europa.

Din detaliile tehnice (majoritatea confirmate oficial într-un fel sau altul), amintim chipset-ul Snapdragon 808 cu procesor hexa-core și GPU Adreno 418, ecranul de 5 inchi și 1080 x 1920 pixeli, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una secundară de 5 megapixeli, un acumulator de 3080 mAh și un Android 5.1 Lollipop. Vor exista mai multe versiuni de memorii, una cu 2 GB de RAM și 16 GB pentru stocare internă, una cu 3 GB de RAM și 32 ROM și una care va duce memoria internă la 64 GB (păstrând cei 3 GB de RAM).

Interesul este cu atât mai mare pentru acest Xiaomi Mi 4c cu cât prețul zvonit pentru versiunea de 3 GB de RAM și 32 stocare internă este de 235 dolari (probabil pentru China), iar producătorul plănuiește o acțiune specifică de flash-sale. Primirea bună pe piață pare garantată!

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep