HomeFeaturedFocusCine n-are robot sa isi cumpere!

Cine n-are robot sa isi cumpere!

Sau să își fabrice unul și să îl pună la treabă. Dacă nu e bun de pus la muncă, măcar să stea. Uite asta e o idee mare. Să faci un robot care să stea în locul tău. Cam asta a făcut o domnișoară din Australia, care a încropit un robot pe care l-a pus să stea în locul ei. Dar nu oriunde, ci la coada din fața magazinului Apple, pentru a prinde unul dintre primele iPhone 6s-uri care se vând pe îndepărtatul continent (și chiar la nivel global, pentru că Australia deschide balul și la Revelioane și la vânzările de Apple).

Astfel că, în timp ce unul ca Lindsay Handmer stă la coadă de ceva vreme, Lucy Kelly și-a delegat robotul “de teleprezență”să facă acest lucru în locul ei. Și de obținut cred că a obținut chiar mai multă publicitate (pentru că eu nu cred că ăștia toți stau la cozi din alte motive, cu excepția celor plătiți să o facă). Ba chiar a oferit și interviuri prin intermediul robotului ei, pentru că s-au găsit și ziariști care să stea de vorbă cu o tabletă pe un proțap care se poate deplasa pe un suport (cam în asta consta robotul respectiv) și nu orice tabletă, ci chiar un iPad, prin intermediul căruia temerara noastră eroină a comunicat cu cei aflați la coadă.

În spirit mioritic, mă tot macină un gând. Dacă te-ai băga în fața robotului la coadă, cum te-ar certa tableta din vârful bățului? Știe să dea din coate? Oricum, legat de asta, merită evidențiat gradul de civilizație la care s-a ajuns pe acolo.

via Cnet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep