HomeFeaturedFocusMai pregateste Motorola un flagship?

Mai pregateste Motorola un flagship?

Au apărut câteva informații de factură neoficială despre un viitor Motorola Bounce, un nou smartphone cu specificații de flagship (chiar mai de flagship decât ale actualului flagship 🙂 ) al celebrului producător. Mie unul mi se pare cam repede după lansarea lui Moto X Style și Moto X Play, așa că, având în vedere și faptul că sunt informații scurse către presă pe canale neoficiale, o să păstrez o doză destul de generoasă de rezervă față de acest zvon. Asta deși @upleaks le-a cam nimerit de fiecare dată când a făcut speculațiile pe care eu suspectez că le primește de la producători fără prea mari eforturi.

Pe de altă parte, poate părea normal ca Motorola să arate că poate îngloba Lenovo, așa cum s-a tot vorbit zilele acestea. Cine știe, poate Motorola Bounce este primul terminal din lunga serie de telefoane Lenovo care se vor numi Motorola!

Cu un display atipic, de 5,43 inchi, de rezoluție QHD, cu un chipset Qualcomm Snapdragon 810 (cel mult controversat), o memorie RAM de 3 GB, stocări interne de 32 sau 64 GB, o cameră foto principală de 21 megapixeli (plus una de 5 megapixeli pentru selfie-uri) și cu un acumulator de 3760 mAh, Motorola Bounce nu arată deloc rău.

Aceleași zvonuri dau ca decembrie luna în care Motorola Bounce (s-ar putea să fie doar un nume de cod) va vedea lumina zilei. Mai este ceva până atunci, multe se pot schimba.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep