HomeFeaturedFocusPreturi pentru Huawei Watch

Preturi pentru Huawei Watch

Unul dintre cele mai prezentabile ceasuri smart care au putut fi văzute la IFA a fost Huawei Watch, un ceas anunțat cu ceva vreme în urmă dar arătat doar cu câteva zile în urmă. Și cum în această zonă, aspectul fizic este extrem de important, pentru că specificațiile tehnice sunt, în mare măsură, destul de apropiate, respectivul dispozitiv mi-a captat atenția. Am mai vorbit despre acest subiect, alegerea este una destul de subiectivă, pentru că ține cont de gusturile fiecăruia, așa că interesul pentru Huawei Watch este, în cazul meu, ceva mai puternic.

Chiar și așa, m-am gândit că faptul că ceasul în cauză devine disponibil în Europa este o știre interesantă. Chinezii au oferit deja doritorilor posibilitatea de precomandă prin canalele lor oficiale, cu livrare în interval de trei săptămâni. Prețurile (la fel de oficiale și ele) pornesc de la 399 de euro, pentru modelul clasic cu carcasa argintie/metalică și cu curea din piele veritabilă (neagră) și se opresc la 449 de euro după niște customizări la nivel de culoare și de brățară.

Nu știu de ce, dar am o senzație destul de stranie că am văzut deja ceasul pe la noi, cu prețuri în lei, fizic, într-un mare hipermarket. O să fac tot posibilul să ajung din nou în acel magazin și să vin cu o fotografie drept dovadă. Ar fi interesant ca, în timp de utilizatori din Belgia, Olanda, Franța, Germania, Portugalia, Spania, Italia sau Elveția sunt obligați să aștepte trei săptămâni pentru a-l avea, în România să fie deja pe rafturile magazinelor. Da, știu, este vorba și despre „culoarea” canalului de distribuție, dar vorbim totuși de un mare retailer aici. Revin!

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep