HomeFeaturedFocusTotul pentru selfie: Meitu V4, camera frontala de 21 megapixeli

Totul pentru selfie: Meitu V4, camera frontala de 21 megapixeli

Interesant la acest nou erou asiatic, Meitu V4 (nu este o greșeală, a nu se confunda cu Meizu), este faptul că nu doar camera foto frontală de 21 de megapixeli, deliciul celor pasionați de fotografii de tip selifie (și mai nou de Periscope) reprezintă un argument pentru consumatori (din păcate cei din China), există și alte aspecte interesante la acest smartphone inedit. Toate de ordin tehnic, pentru că deocamdată, detaliile comerciale nu sunt cunoscute. Terminalul a făcut o vizită la TENAA, ocazie cu care configurația sa a ieșit la iveală în mare măsură.

meitu v4

Meitu V4 asortează o cameră foto principală tot de 21 de megapixeli celei frontale. Ecranul este un OLED de 5 inchi și 1080p rezoluție, procesorul este un octa-core de 2 GHz, memoria RAM de 3 GB, stocarea internă de 64 GB. Sistemul de operare este un Android 5.1 Lollipop. Se mai remarcă LTE-ul și o formă ușor atipică pentru un smartphone contemporan, cu marginile destlul de rotunjite.

Având în vedere vizita făcută la TENAA, un anunț oficial nu poate fi foarte departe. Prilej cu care vom afla și câteva detalii comerciale. Însă mă îndoiesc destul de puternic că Meitu V4 va avea vreo intenție să părăsească China. Sper să mă contrazică!

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep