HomeFeaturedFocusDoogee anunta oficial X6 si X6 Pro

Doogee anunta oficial X6 si X6 Pro

Chinezii de la Doogee par puși pe fapte mari în ceea ce privește piața de smartphone, acolo unde, așa cum am mai spus-o, au șanse mari să devină un jucător important la nivel global. Deși par a urma exemplul Xiaomi, cu o creștetere destul de explozivă (sper eu să nu îl urmeze și atunci când vine vorba despre disponibilitatea în Europa), se inspiră destul de puternic și din Samsung, cel puțin atunci când vine vorba despre numărul de terminale anunțate și lansate pe piață, acolo unde Doogee pare a nu pierde deloc timpul.

După ce ne-au plimbat de la terminale high-end, cu specificații de flagship, până la entry-level-uri cu prețuri extrem de mici, Doogee ne arată și două terminale mid-range, proaspăt anunțate la modul cât se poate de oficial. Este vorba despre X6 și X6 Pro, două telefoane care au aceeași diagonală a ecranului, de 5,5 inchi cu rezoluție HD (720p), același chipset MediaTek MTK6580 cu procesor quad-core de 1,5 GHz și aceeași baterie de 3000 mAh. X6 propune 1 GB de memorie RAM, 8 GB pentru stocare internă și un cuplu de camere foto de 5 și de 2 megapixeli. X6 Pro urcă puțin la 2 GB de memorie RAM, 16 GB pentru stocare internă, însă păstrează aceleași camere foto. Ambele telefoane au Android 5.1 Lollipop și abilități dual-SIM, însă doar X6 Pro dispune de conectivitate LTE.

Din punct de vedere fizic, telefoanele arată identic.

Deocamdată nu se cunosc prețurile pentru aceste terminale, pe care Doogee spune ca va începe să le comercializeze luna viitoare, însă nu mă aștept să fie foarte mari.

via DoogeeMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep