HomeFeaturedFocusDupa Oppo R7s, vine si modelul Plus

Dupa Oppo R7s, vine si modelul Plus

Fără să fi avut parte încă de un anunț oficial, Oppo R7s Plus crește în dimensiune, însă reduce caracteristicile tehnice față de Oppo R7s anunțat oficial cu câteva zile în urmă, motiv pentru care tot varianta de bază rămâne mai atractivă. Însă pentru un fan al phablet-urilor cu ceva grijă la bugetul investit, R7s Plus poate reprezenta o variantă de luat în calcul. Așa că haideți să vedem ce ne propune acest nou terminal pe care chinezii vor să îl arunce pe piața de smartphone de la ei din țară, cu opțiunea de comandă de pe magazinul lor oficial și în Europa.

Păi, normal este să începem cu ecranul, că doar tot este punctul de atracție al telefonului în cauză. Un AMOLED de 6 inchi, cu rezoluție full HD (1920 x 1080 pixeli), în spatele căruia se ascunde un chipset cu procesor octa-core de 1,5 GHz, o memorie RAM de 3 GB și o stocare internă de 32 GB. Un cuplu de camere foto de 13 și de 8 megapixeli, un acumulator de 3070 mAh, dar mai ales posibilitatea (încă neconfirmată) de Android 6.0 Marshmallow, completează piesele lipsă din puzzle-ul configurației acestui terminal. Este că am vorbit frumos?

Ca și în cazul flagship-ului anunțat oficial, chinezii sunt destul de zgârciți cu detaliile comerciale legate de preț și disponibilitate, pe care va trebui să le mai așteptăm. Măcar acum există scuza că vorbim de informații neoficiale.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep